Vraag een waardebon aan!  play

Vrijwilliger worden?  play

Nieuwsbrief 't Ven  play


Regiegroep Wijk 't Ven

 

Een goed idee? Vraag een waardebon aan!

 

De gemeente Eindhoven heeft een subsidieregeling voor bewonersorganisaties, ondernemersverenigingen en initiatieven van bewoners. Met deze regeling kunt u subsidie krijgen voor de kosten van activiteiten of initiatieven, bedoeld voor het behoud of de verbetering van de leefbaarheid in uw buurt of wijk. De gemeente heeft enkele buurten aangewezen als actiegebied. Voor deze gebieden gelden iets andere regels dan voor de niet-actiegebieden. De beschikbare subsidie wordt in de actiegebieden uitgegeven op basis van de buurtcontracten. Als u iets wil organiseren in die gebieden dan kunt u beroep doen op  waardebonnen die daarvoor gereserveerd zijn. Deze waardebonnen worden toegekend door de regiegroep in uw buurt. Wijk 't Ven is zo'n actiegebied. Als u een goed initiatief bedenkt om de wijk of de sociale samenhang te verbeteren, zoals bijvoorbeeld het organiseren van een kinderdisco, een buurtfeest of een knutselmiddag. dan kunt u daar wellicht geld voor krijgen.

Een jaarlijkse subsidie kunt u aanvragen voor activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden en telkens terugkeren. Een eenmalige subsidie kunt u aanvragen voor een eenmalig project of een eenmalige activiteit.

U kunt een formulier ophalen bij Infopunt 't Venster of downloaden via de onderstaande link. Het volledig ingevulde formulier kunt u vervolgens afgeven bij het Infopunt. De regiegroep zal binnen zes weken na ontvangst terugkoppeling geven met toelichting aan de aanvrager(s) of de waardebon wel of niet toegekend zal worden.

 

Kom naar  Infopunt ‘t Venster voor een aanvraagformulier

of download het formulier hier.


Meer info:

Een goed idee?

Goed idee? Vraag een waardebon aan! Als je een goed initiatief bedenkt om de wijk te verbeteren, kunt je daar geld voor krijgen. (Bijvoorbeeld het organiseren van een kinderdisco of knutselmiddag). Kom naar  Infopunt ‘t Venster voor een aanvraagformulier, of download het formulier hier.
Meer info:

- See more at: http://wijkhetven.nl/over-t-ven/gemeentelijke-info/iets-melden#sthash.G4eeAaEw.dpuf

In 't Venster

woensdag 21 augustus 2019
09:30
- 11:30 uur
Brei / handwerkclub
donderdag 22 augustus 2019
14:00
- 16:00 uur
Buurtbieb en infopunt
dinsdag 27 augustus 2019
14:00
- 16:00 uur
Buurtbieb en infopunt
woensdag 28 augustus 2019
09:30
- 11:30 uur
Brei / handwerkclub
donderdag 29 augustus 2019
14:00
- 16:00 uur
Buurtbieb en infopunt

Buurtjournalist

Vacature

Facebook

 facebook    Volg ons op Facebook

Twitter mee!

twitter logo  Ook mee-twitteren?

Wanneer je in je tweets #wijkhetven gebruikt dan verschijnt je tweet hier op de website.

Twitter #wijkhetven

Vergunningen

vergunningen
Voor een overzicht van de vergunningen in onze wijk
klik hier.

Go to Top